Tikka Masala Poteter

Tikka Masala Poteter

Elsker du smaken av Indisk, er disse potetene midt i blinken for deg. Jeg kom over disse små skjønne morene potene i butikken og fikk så lyst til å lage litt mer en bare å koke / steke de som vanlig.

Så jeg har laget en marinade av Tikka masala og lot de stå i kjøleskapet for å marinere seg litt, før jeg hadde de i ovnen. Jeg brukte halvparten av potene i pakken men du kan gjerne doble oppskriften. Denne oppskriften passer til ca 4 personen hvis du skal severe noen annet i tillegg.

ca 350 gr små kokfaste poteter

2 ss Akasie honning

4 ss gresk youghurt

1/2 glass med Hot og spicy Tikka masala

1 liten dusk fersk koriander

1 ss lime saft

Skyll og kok potetene først i en gryt og kok de til de er blitt møre. Bland sammen marinaden med alle ingrediensene og hakk oppi koriander og bland den inn i marinaden.

Når potetene er kokt heller du av vannet og legge de i en bolle. Trykk de litt med en gaffel, slik at de er litt most. Hell over marinaden og bland det godt sammen. Sett det i kjøleskapet ca 1 timen, kan godt brukes før men jo lenger jo mer smak.

Legg potenene og hell over marinaden og sett dette i ovnen på 200 gr i ca 15 min. Serveres varme eller kalde med gjerne litt stekt kylling og salat til.