Frappe

Frappe

Kan du tenke deg noe så godt som Frappe en varm sommer dag. Deilig kald kaffe mikset med melk, is og isbiter smaker bare helt fantastisk. Her har du min variant av frappe og håper den faller i smak hos deg også!

ca 5 dl kald kaffe
10 isbiter
ca 5 dl vaniljeis
ca 3 dl melk
Nesquick pulver til å drysse på toppen
2 dl fløte el. ferdig spraykrem
1 dl sjokoladesaus

Kok kaffe og sett den kald i kjøleskapet eller benytt sjansen en dag du har kokt for mye kaffe og ikke får brukt alt sammen. Jeg brukte vanlig filtermalt kaffe til denne frappen.

Bruk en mikser eller food processor til å blande alt sammen.

Ha is, isbitene, melken og kaffe i mikseren og bland det godt sammen. Noen liker den litt tykk og andre litt tynn. Juster mengden kaffe hvis den blir for tykk. Serveres i litt store glass hvor du heller litt sjokoladesaus ned i glasset før du heller i iskaffe. Serveres med en krem klatt på toppen og dryss litt nesuick pulver øverst og server.

LYKKE TIL!


17098280_1588849481142596_7181342564074232251_n