Spicy Kyllinglår!

Spicy Kyllinglår!

Kylling lår er det utrolig anvendelig og det finnes utallige oppskrifter som du kan bruk og mange gode smaks varianter. I denne oppskriften har jeg brukt frosne kylling lår og de kan du finne i 2 kg poser i frysedisken. Det er alltid greit å ha slikt liggende på frysen, for da har du alltid noe til middag eller gjerne noe godt til kvelden.

6 stk kyllinglår
4 dl vann
1,5 ss kyllingfond
2-3 fedd hvitløk
1 hel rød chili
1/2 purre
1 rød paprika
3 ss soltørket tomater
1 ts kyllingkrydder
2 dl fløte
evt. salt

Fyll en gryte med vann og hell oppi kyllingkraften og legg kyllinglårene i gryten. La dette stå og små koke i ca. 30 min. Jeg dele kylling lårene opp slik at det ble litt mindre biter når de skal være i en gryte.

Kutt opp chili, hvitløk, purre og paprika i små biter og stek disse gyllent i stekepannen. Når kyllingen har kokt i ca.30 min har du oppi grønnsakene, fløten, oppkuttet soltørket tomater og krydder og lår det stå og små koke i ca. 5-6 minutter. Smak sausen til med med salt hvis det er ønskelig.

Jeg serverte rette med nydelig ris – lykke til.