Ostepinner med hvitløk & basilikum.

Ostepinner med hvitløk & basilikum.

Disse kan du bruke til supper, pasta eller bare noe snacks til kvelden. Du kan selv sette den smaken du ønsker på disse. Jeg har valgt i denne oppskriften og ha hvitløk og basilikum, da jeg skulle servere den til en pasta rett.

220 gr mel

160 gr mykt smør

180 gr raspet gulost / cheddar

1 stor neve med hakket fersk basilikum

1 fedd hvitløk

1 ts worchestershiresaus

Kjør smør og mel i en food processor / stavmikser til blandingen blir smuldrete. Så har du i raspet ost, hakket basilikum, presset hvitløk og worchestershiresausen og blander dette godt sammen.

La deigen hvile i en plastpose i ca. 30 min i kjøleskapet før du ruller den ut. Jeg rullet ut en lang lei og kuttet opp passelige biter med pizza kutteren. Legg de på bakepapir og stek de i stekeovnen på 170 gr i ca. 10-15 min. Fikk ca. 30 stk av denne oppskriften.

LYKKE TIL 🙂

IMG_6963[1]