Fritert Scampi!

Fritert Scampi!

Er du også en av de som elsker Scampi? Dette ble bare så utrolig godt og angret nesten på at jeg ikke lagde hele posen med Scampi men mulig det blir ny porsjon i morgen. Serverte pasta til men dette kan også brukes som en god forrett og ha litt grønt til.

  • Ca 200 gr ferdig kokt scampi
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts Sambal oelek
  • 1 ss Kikkomansaus
  • 1-2 dl maizennamel
  • 2 dl olivenolje

Har du frosne scampi så tin de først og tør av de litt vann og fjern skallet på halen.

Hakk hvitløk i små biter og legg sammen med scampi. Hell over kikkomansaus og Sambal oelek og bland det sammen. Hell over maizennamel og fordel det ut over all scampi så de er godt dekket/blandet inn.

Hell olivenolje i stekepannen og legg scampi oppi når oljen er varm. Pass på at du har en olje som tåler høy varme. De stekes raskt så husk å snu de rundt. Legg de på et kjøkkenpapir når de er ferdig stekt, så de får tørket litt. Serveres gjerne som de er med ris, pasta eller grønn salat til.