Sjokolade Cupcakes!

Sjokolade Cupcakes!

Noen liker vanilje smak og noen liker sjokolade. Her på bloggen har jeg cupcakes med vanilje men manglet de med den gode sjokoladesmaken. Her har jeg pyntet med russian blomster tip så da er de klare for å settes på bordet.

100 gr kokesjokolade

50 gr smør

1,5 dl melk

2 egg

1,5 dl sukker

1 ts vaniljesukker

2,5 dl mel

2 ts bakepulver

1/4 ts salt

2 ss kakaopulver

Topping:

120 gr smør
0,4 dl. melk
1 pk melis
2,5 ts CEMO ekte vaniljesukker ( el. vanilje ekstrakt)

Ønsker konditorfarge.

Hakk sjokoladen og smelt smøret og rør sjokoladen forsiktig inn i smøret.

Visp egg og sukker til det blir lyst og luftig. Tilsett et og et egg og pisk det godt inn. Sett klart mel, bakepulver, vaniljesukker, salt og kakao i en bolle. Hell inn melblandingen, melk og sjokolade vekselvis i røren. Bland alt godt sammen til en fin og jevn røre.

Finn frem formen og bruk can1 toppet spiseskje i hver. Du skal få ca 12-14 stk.

Topping:

Start med å piske smøret til det blir nesten hvitt, lysere i fargen. Ha i melisen og rør det sammen mens du heller litt og litt melk inn i fyllet. Når du er ferdig kan du bruke en sprøyte pose og fylle med kremen og pynte cupcakes.