Hjemmelaget Sandwich.

Dette minner nok litt om focaccia men disse er lavere og du kan fint dele de i to og legge de opp på hverandre med masse godt pålegg i mellom. Lett å lage og du kan gjerne lage de i full fart på kvelden hvis du mangler brød eller bare har lyst på noe godt til kveldsmaten. Toppingen som jeg har brukt her kan du bare forandre etter smak og hva du har tilgjengelig i kjøleskapet.

1/2 pk fersk gjær ( kan også bruke tørr)
1 ss olje
3, 5 dl vann
10 dl mel
1 ts timian
1 ts basilikum
1 ts salt
ca 1 dl Cemo olivenolje

Fyll / Pynt (valgfritt)
1 sjalottløk
1/2 glass med solmodne tomater
4 ss Cemo grønn pesto
1 ss Maldon salt

Varm vannet til ca 37 grader og rør ut gjæren og bland inn oljen. Bland så mel og alt krydder i en bollen og hell inn vannet litt etter litt mens du blander alt sammen for hånd. Legg gjerne deigen ut på bordet og kna den så du kjenner at det er en fin konsistens på deigen. Legg den tilbake i bakebollen med litt olivenolje rundt og la det få etterheve 1 time.

Ta frem et stekebreett og smør det med litt olivenolje. Legg så deigen på brette og brett den ut til en firkant. Del den opp i 4 store biter og legg på det du ønsker av fyll på toppen. Hell over litt olivenolje både før og etter at du har lagt på fyllet. (Men ikke sånn at de ligger som i en suppe)La den etterheve ca 20 min under et klede.

De stekes på 220 gr i ca 20-25 min.

Disse kan du fylle med hva du måtte ønske og hos meg ble det kylling og egg. Håper du blir fornøyd og lykke til!

Tips:
Du kan jo bake med slike til en venninne og samtidig ha med deg en gavepose fra Cemo Gorumet «Sandwich pakken». Er jo gøy å gi litt hjemmelaget og litt kjøpte gave. For å sjekke ut gaveposene til Cemo kan du ta en titt her: Cemo gaveposer

17457351_1622889464405264_3783297318599734268_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s