Hjemmelaget Sandwich.

Dette minner meg litt om focaccia, men disse er lavere, og du kan dele dem i to og sette dem på hverandre med god orden i mellom. Lett å lage og du kan gjerne gjøre dem med full fart om kvelden hvis du savner brød eller bare vil ha noe godt for kveldsmåltid. Toppingen som jeg har brukt her, kan du bare forandre etter smak og hva du har tilgjengelig i kjøleskapet.

1/2 pk fersk gjær
1 ss olje
3, 5 dl vann
10 dl mel
1 ts tynn
1 ts basilikum
1 ts salt
ca 1 dl Cemo olivenolje

Fyll / Pynt (valgfritt)
1 sjalottløk
1/2 glass med solmodne tomater
4 ss Cemo grønn pesto
1 ss Maldon salt

Varm vannet til ca 37 grader og rør gjæren og bland oljen. Bland så mel og alt krydder jeg en boll og heller inn i vannet litt etter litt mens du blander alt sammen for hånden. Put the dough out on the table and knock it so you know there is a nice texture on the tablecloth. Sett det tilbake i bakebollen med litt olivenolje rundt og la den gå etter 1 gang.

Ta frem et stekebreett og smør det med litt olivenolje. Put the dough on the tray and spread it out to a square. Del det opp i 4 butikkbiter og legg det du ønsker av fyll på toppen. Hell over litt olivenolje både før og etter at du har lagt på fyllingen. (Men ikke slik at de ligger som i en suppe) La den etter ca 20 min under et klede.

De stekes på 220 gr i ca 20-25 min.

Disse kan du fylle med hva du måtte ønske, og hos meg ble det kylling og egg. Håper du blir fornøyd og lykke til!

Tips:
Du kan bake med slike til en venninne og samtidig ta med en gavepose fra Cemo Gorumet «Sandwichpakken». Er det gøy å gi litt hjemmelaget og litt kjøpt gave. For å sjekke ut gavposene til Cemo kan du ta en titt her: Cemo gaveposer

17457351_1622889464405264_3783297318599734268_n

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s