Fylte svine indrefilet med tilbehør!

Lørdagskveld var det tid for gode venner på besøk og svine indrefilet er alltid godt. Denne kan jo tilberedes på mange forskjellige måter. Jeg kjøpte 3 stk og lagde 3 forskjellige varianter.

Variant 1:

1 svine indrefilet

1/2 pk. smøreost med kryddersmak

1 paprika (grønn)

1 pk. bacon

Delte svinefile på midten og brette den ut til siden. Banket den litt flat før jeg smørte på osten og puttet på paprika kuttet i små biter. Ha på et godt lag med ost, ikke vær kjip. Brett sammen fileen og surr bacon godt rundt.

 

Variant 2:

1 svine indrefilet

1 bunt fersk spinat

1 pk feta ost med tomat

Del svinefile på midten og brett den til siden. Bank den litt flat så det blir lettere å smøre på fyllet. Ta spinat i stavmikser/food prosessor og kutt den i små biter. Legg på spinat og fetaost og brett sammen fileten, og knytt den sammen med hyssing.

Variant 3:

2 ss mascapone ost

2 stk sjarlottløk

3 cherry tomater

Del svinefilet på midten og brett den til siden. Bank den flat så det blir lettere å smøre på fyllet. Miks alt sammen med stavmikser og smør det på. Surr den sammen med hyssing.

Når du har knyttet de sammen – stek de raskt i steke pannen før du legger de i en ildfast form. Stekes på 200 grader i ca. 35 min – når du tar den ut la den hvile litt på benken før du kutter i den.

Jeg serverte hjemmelaget soppsaus, båtpoteter og ertemos til 🙂 Legger ut oppskriftene på bloggen her 🙂 håper du blir inspirert og får lyst til å prøve :). Legg gjerne inn kommentar under her hvis du lurer på noe.

IMG_4335

IMG_4337

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s