Fylte svine indrefilet med tilbehør!

Fylte svine indrefilet med tilbehør!

Lørdagskveld var det tid for gode venner på besøk og svine indrefilet er alltid godt. Denne kan jo tilberedes på mange forskjellige måter. Jeg kjøpte 3 stk og lagde 3 forskjellige varianter.

Variant 1:

1 svine indrefilet

1/2 pk. smøreost med kryddersmak

1 paprika (grønn)

1 pk. bacon

Delte svinefile på midten og brette den ut til siden. Banket den litt flat før jeg smørte på osten og puttet på paprika kuttet i små biter. Ha på et godt lag med ost, ikke vær kjip. Brett sammen fileen og surr bacon godt rundt.

 

Variant 2:

1 svine indrefilet

1 bunt fersk spinat

1 pk feta ost med tomat

Del svinefile på midten og brett den til siden. Bank den litt flat så det blir lettere å smøre på fyllet. Ta spinat i stavmikser/food prosessor og kutt den i små biter. Legg på spinat og fetaost og brett sammen fileten, og knytt den sammen med hyssing.

Variant 3:

2 ss mascapone ost

2 stk sjarlottløk

3 cherry tomater

Del svinefilet på midten og brett den til siden. Bank den flat så det blir lettere å smøre på fyllet. Miks alt sammen med stavmikser og smør det på. Surr den sammen med hyssing.

Når du har knyttet de sammen – stek de raskt i steke pannen før du legger de i en ildfast form. Stekes på 200 grader i ca. 35 min – når du tar den ut la den hvile litt på benken før du kutter i den.

Jeg serverte hjemmelaget soppsaus, båtpoteter og ertemos til 🙂 Legger ut oppskriftene på bloggen her 🙂 håper du blir inspirert og får lyst til å prøve :). Legg gjerne inn kommentar under her hvis du lurer på noe.

IMG_4335

IMG_4337