Indrefilet av svin stekt i Airfryer!

Indrefilet av svin stekt i Airfryer!

Indrefilet av svin iairfryer

Jeg hadde tatt opp en indrefilet av svin fra frysen og skulle ha den til middag, også hadde jeg så lyst til å prøve å steke denne i min airfryer.

Fikk airfryer for ca 2 år siden og den er nesten daglig i bruk og er så fornøyd med den. Her er det varmluft som steker maten og du slipper å bruke masse fett / smør som du ville ha gjort hvis du skulle ha stekt det i stekepannen.

Denne retten passer til ca 3-4 voksne hvis du også servere med grønnsaker og evt. Kokt ris til.

 • Ca 600 gr svineindrefil
 • 2 ts malt paprika
 • 1,5 ts hvitløkspulver
 • 2 ts grillkrydder evt/biff krydder
 • 2 ts salt
 • Litt pepper og Chilipower


Tilbehør:

 • 4 sjampionjong
 • 1 gulløk
 • ½ liten rødkål
 • 1 pk bernaisesaus
 • Ris

Gni kjøttet inn med alt krydderet og liker du det litt sterkt så kan du bare ta på mer chilipower. Varm opp airfryer før du legger kjøttet nedi. Vanligvis har den egen funksjon på oppvarmingen men vis ikke, bruk 200 gr i 5 minutter.

Legg så kjøttet rett på risten eller du kan også legge det på et bakepapir. Stekes på 180 gr i ca 25 minutter. Når kjøttet er ferdig, tar du det ut og lar det hvile på benken i ca 10 minutter, før du starter å kutte i kjøttet.

Jeg serverte kokt brokkoli, kokt ris, stekt løk, rødkål og sopp med bernaissaus til.

Sopp, rødkål og løk kuttet jeg opp i tynne strimler og stekte i med litt olje i stekepannen. Ris ble kokt etter anvisning på pakken og brokkli ble kuttet opp i tynne stimler, før jeg koker det op i vann og litt salt.

Det ble en nydelig kombinajson men det er helt frivillig hva du ønsker som tilbehør.