Kyllingsalat med asiatiske smaker!

Kyllingsalat med asiatiske smaker!

Jeg hadde to kyllingfilet i kjøleskapet og tenkte jeg måtte bruke de opp, samt litt grønnsaker som også måtte spises opp.

Elsker salater så det fristet å lage en god salat som jeg kunne ha med meg til lunsjen i morgen. Så dette ble en restesalat men den smakte himla godt så denne må jeg lage flere ganger.

2 kyllingfilet

2 ss sesamfrø

3-4 ss kikkoman saus

1/2 sitron saften

Salt/pepper

2 gulrøtter

2 vårløk

1/2 isbergsalat

1/2 rød paprika

1 dl cashewnøtter

Eggnudler

Dressing:

2 ss peanøttsmør

3 ss olivenolje

1/2 ts fiskesaus

3 ss kikkoman saus

2 ss flytende honning

Kutt opp kyllingen i små avlange tynne biter og stek den med litt olje i pannen og ha litt salt og pepper over. Strø over sesamfrø og tilsett sitronsaften. Trekk den til side og la den avkjøles. Har du ferdig stekte kylling rester kan du bruke det også.

Kok eggnudler som anvist på pakken.

Skrell gulrøtter og rasp de i litt store biter. Kutt opp vårløk og paprika i små biter. Isbergsalaten kuttes opp i lange tynne skiver/biter.

Bland så alt sammen forsiktig og tilsett de ferdig kokte nudlene. Bland inn den stekte kyllingen og vend den forsiktig inn i salaten.

Dressingen lages med at du blander sammen alle ingrediensen og rører det godt sammen.

Jeg delte det over min men jeg serverte det i en egen skål. Skal du ja det til flere personer kan du jo sette skålen på bordet. Denne er veldig god så mulig du må lage dobbel porsjon.