Grønnsaksform!

Grønnsaksform!

Synes dette ble så nydelige farger sammen også smakte det fantastisk godt. Serverte dette til marinert svineindrefilet på søndag og det ble en nydelig kombinasjon. Disse grønnsakene kan gjerne spises som du er eller serveres til både kjøtt og fisk.

1 søtpotet

4 poteter

2 rødløk

1 squash

1 bx usøtet kondensert melk

1/2 ts malt muskat

1,5 ts salt

1 ts hvitløkspulver

Pepper

4 ss parmesanost

2 dl raspet gulost

Steketid: Stekes midt i ovnen på 220 gr i ca 20 min.

Skrell alle grønnsakene og kutt de opp i skiver. Finn en liten ildfast form og smør den med litt olivenolje.

Så fordeler du grønnsakene med å stable de sammen annen hver sort.

Når du har fylt formen blander du sammen kondensert melk og krydderet. Hell det så over grønnsakene og strø over parmesan og raspet gulost. Stekes som anvist over. Lykke til og håper det faller i smak!