Kokoskrem med most kiwi!

Kokoskrem med most kiwi!

Er du glad i smaken av kokos er dette absolutt noe for deg. Her kjenner du en nydelig smak av kokos samt den friske smaken av most kiwi, bedre blir det ikke. Du kan servere den som en dessert eller bare som en nydelig sommer kake uten bunn.

Kokoskrem:
1 bx. kokosmelk
3 ss melis

Vanlig krem:
2 dl kremfløte
2 ss melis
100 gr hvit kokesjokolade
2 eggeplommer

Kiwiblanding:
6 stk kiwi
1/2 dl sukker el. sukrin
1 ss frysepulver

La gjerne kokosmelken så kaldt i kjøleskapet før du skal bruke den. Ta ut alt av den stive massen og la selve melken bli igjen i boksen. Ha massen i en bolle og tilsett melis og pisk dette sammen.

Pisk kremfløten stiv og bland så inn kokoskremen forsiktig i kremfløten. Smelt kokesjokoladen i vannbad til den er helt smeltet. Tilsett så to eggeplommer og rør det godt inn. Tilsett så kremen i eggeplommene litt og litt til alt er godt blandet sammen. La kremen stå en liten stund kaldt så den tykner litt.

Skrell kiwi og ha det i en bollen og bruk stavmikseren for å mose de. Jeg beholdt en igjen tilslutt som jeg pyntet skålene med. Ha sukker og frysepulveret i sammen med kiwi. Rør rundt til du merker at det tykner litt. Du kan gjerne lage det uten frysepuleret men da blir massen litt mer flytende.

Fordel krem og kiwi i glass eller dessertskåler og la det stå kaldt til du skal servere. Håper det falt i smak – jeg har fått smaken på kokoskrem så det kommer til å komme flere oppskrifter med den ingrediensen!

18700286_1699147796779430_8805820118931480675_n