Pizzakryddret minestronesuppe!

Av og til går dagene bare litt for fort og plustelig er det middagstid og en har ikke fått tid til å gå i butikken. Da må man bare ta det man har i kjøleskapet og idag ble det altså til en pizzakrydret minestronesuppe. Det smakte utrolig godt med litt chili i også serverte jeg med nybakte sandwich til.

400 gr kyllingkjøttdeig
1 ts salt
litt pepper
2 sjalottløk
2 ss olivenolje ( til steking)
1 ss Cemo Chili olje ( eller 1 chili)
12 dl vann
1,5 terning kjøttbuljong
12 dl vann
1 dl Heinz Ketchup
2 ss Tomatpure
3 ts Cemo Pizzakrydder
2 kvaster fersk Timian ( kan sløyfes)

Toppings
2 dl raspet jarlsberg

Kok ønsket pasta til etter anvisning på pakken. Jeg har brukt Cemo Gorumet sin nydelige pasta og gøy å servere med litt forskjellige typer pasta hvis en skal bruke denne retten når en får gjester. Se under for pasta tips!

Stek kjøttdeigen med salt og pepper til den en gyllen, og legg den så tilsides. Kutt opp sjalottløken og stek den i chili oljen eller sammen med fersk chili hvis du bruker det. Hell så i vannet sammen med buljongterningen og rør godt rundt. Bland så i ketchup og tomatpurre, samt pizzakkrydder og smak dette til.
La suppen koke 5-10 minutter og bruk gjerne stavmikseren hvis du ønsker å bland den mer. Ha så i kjøttdeigen og la dette stå og trekke de siste 5 minuttene før servering. Rasp så osten og sett den klar i en liten skål så gjestene kan forsyne seg selv.

Til retten serverte jeg ferske sandwich – her har du oppskriften:
HJEMMELAGET SANDWICH

Her på siden til Cemo kan du sjekke ut hvor mange forskjellige pasta typer og ikke minst nydelige krydder de har. Cemo produkter kan du få kjøpt i små nisje butikker eller hos Traktøren og Kitchin. CEMO GORUME PASTA 

18057815_1656191454408398_7677937545921149518_n

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s