Strimlet svinekjøtt med grønne grønnsaker!

Strimlet svinekjøtt med grønne grønnsaker!

En veldig enkel og billig middagsrett som smaker utrolig godt! Strimlet svinekjøtt kan du bruke til mye og har du grønnsaker i kjøleskapet er det bare å sette i gang. Denne oppskriften er beregnet på ca 4 voksne personer.

450 gr strimlet svinekjøtt
2 ss Cemo olivenolje
1 sjalottløk
1 grønn paprika
1 lite hodekål
1 dusk persille
3 dl matfløte
1 ts Cemo urtesalt
1 ss kikoman saus
salt / pepper

Kokt ris som anvist på pakken til 4 personer.

Ha litt olje i en stekepanne og stek svinekjøttet til det er gyllent. Tilsett oppkuttet sjalottløk og kål i tynne strimler. Bland dette godt sammen og legg på et lokk så det får stå og småkoke noen minutter.
Tilsett så oppkuttet grønn paprika i små biter, kikoman saus og krydder. Hell fløten over og smakt til med salt og pepper om du trenger litt mer. La dette stå og småkoke i ca 10 min til fløte har fått koke inn litt. Strø over persillen før du serverer retten.
Jeg serverte med kokt ris til men du kan også gjerne servere med pasta.

Håper det faller i smak – lykke til!
17862405_1637300209630856_7698250099984815104_n

Her kan du sjekke Cemo Gorumet sine flotte produkter: CEMO GORUMET