Søtpotetmos!

Søtpotetmos er utrolig godt og passer jo til ganske mye forskjellig mat. Du kan jo selv variere med smaker som du ønsker å tilsette. I denne har jeg brukt Cemo sitt urtesalt med smaken av koriander og basilikum og det smakte utrolig godt.

1 stor søtpotet
1 dl fløte
1-2 ss smør
1 ts Cemo  Urtesalt ( koriander & Basilikum)
1/2 ts pepper

Skrell søtpoteten og kutt den i små biter og kok de møre. Ha i smør, fløte og krydder og bruk stavmikseren til å mose alt sammen helt fint. Smak til om du trenger mer krydder når alt er blandet godt sammen.

CEMO Urtesalt er noe jeg bruker ofte i maten som smaks tilsetning. Cemo produkter kan du få kjøpt blant annet hos Kitchn og Tilbords og ellers andre små gavebutikker. Her har du siden med alt av krydder: CEMO

 

16265657_1531763060184572_5683277283502830511_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s