Lillegutts favoritt kylling!

Lillegutts favoritt kylling!

Fantastisk nydelig kylling med mye smak som rett og slett smeltet på tungen.  Retten er tilpasset 3 personer men ønsker du større mengde kan du bare doble oppskriften. Den er lett å lage hvis du kommer rett fra jobb og ønsker en rask middagsrett.

3 kyllingfile

2 vårløk

1/2 Granny smith eple (grønt)

2 sjarlottløk

1 grønn paprika

1 kryddermål Karri

1 kryddermål koriander

2 kryddermål salt

2 dl følte

1 dl melk

 

Kutt kyllingfile i passelige stykker og stek de raskt i pannen på begge sider. Kutt opp vårløk, eple og grønn paprika og ha det så over kyllingen, sammen med krydderet. La dette stå og små koke i  ca 5-7 min.
Hell så over fløte og melk og la det stå på svak varme og små koke i ca. 15 min. Har du store kylling biter må du nok øke koke tiden litt. Serveres gjerne med ris og en grønn salat.

LYKKE TIL 🙂

IMG_4990