Ferske vårruller!

Ferske vårruller!

Jeg hadde venninne kveld her i går og lagde da en 3 retters meny. Inspirasjonen hentet jeg fra Maison Mat & Vin. Dette var utrolig godt og kan faktisk også anbefales som en lunsj rett. Jeg brukt denne som en forrett 🙂

( 6 personer)

3 kyllingfile

1,5 ts CEMO kyllingkrydder

2 agurk

2 avakadoer

1/2 sitron ( kun saften)

2 bunter vårløk

1 bunt med mynte

1 bunt med koriander

6 stk rispapir

Chilisaus

Del kyllingfilene på langs og stek disse i stekepannen med krydder. Når de er ferdig stekte kan du legge de til side og la de kjølne. Disse kan også gjerne stekes timer før du skal bruke de.

Kutt opp med agurkene på langs med en ostehøvel, slik at du får lange remser med agurk. Kutt vårløken opp på langs og avokadoen i båter. Hell over litt sitron vann (presset sitron og litt vann) så grønnsakene holder seg lenger og blir finere i fargen.

Hakk koriander og mynte sammen slik at de er godt blandet.

Ta et rispapir og dypp det i vann, så det er klart til bruk. Legg så agurk, kylling og grønnsaker på midten og dryss over urter. Hell så litt chilisaus over før du ruller den sammen. Knytt en hyssing / Tau rundt så den ikke ruller opp. Pakk den gjerne inn i folie til den skal serveres så den ikke tørker ut.

Smaker nydelig – lykke til 🙂

img_75161

img_75261