Kylling-lunsj!

Kylling-lunsj!

Denne retten kan du bruke til lunsj, noe godt til kvelden eller servere til en venne-kveld. Nydelig med en kylling lunsj 🙂

( 2 pers)

2 stk kyllingfile

4 ss CEMO grønn Pesto

3 ss Tine smør

1 rødløk

10 plomme tomater

2 stk hjertesalater

1 boks mais

6 stk bacon remser

1 stk Mozarella

150 gr revet Jarlsberg ost

Legg kyllingfilene i en pose og tilsett grønn pesto. Knytt igjen posen og pass på at pestoen er godt fordelt. La dette ligge min 1 time – jo lenger jo mer smak tiltrekker filene seg.

Legg baconet på  et bakepapir og sett det inn i ovnen på 220 grader i ca. 10 min. Følg med for det kan blir fort stekt. Ta det ut og legg det på et papir så det får rent av seg litt.

Kutt opp hjertesalaten og fordel denne like i to boller / asjetter. Kutt opp plomme tomatene og fordel disse like på asjettene. Strø over maisen og tilsett raspet ost på toppen. Kutt opp løken og legg den litt på siden.

Ta kyllingen ut av posen og gni av litt av pestoen. Del kyllingen i to og stek kyllingen på begge sider. Trekk den av platen og la det stå og hvile litt i stekepannen. Kutt opp mozarellaen og fordel den over kyllingen. La den stå der til den har smeltet.

Legg bacon strimlene opp på salaten fordel kyllingen og legg den opp på baconet. Server gjerne med foccacia eller rundstykker til salaten.

Jeg brukte karri majones til å smøre på rundstykkene og ha litt på salaten 🙂

Oppskriften finner du her: KARRI MAJONES

 

NYT 🙂

IMG_6213[1]

‘Grønn Pesto fra CEMO

4207-gronn-pestojpgw1200-675x1000