Blomkål & Broccoli boller!

Blomkål & Broccoli boller!

En nydelig variant med blomkål og brokkoli og den falt virkelig i smak hos barna! Det tar ikke lang tid å lage og du kan nesten servere dette til det mest. Jeg serverte den til nydelig laksemiddag i går.

1 bunt broccoli

1/2 hode blomkål

1 dl. parmesan ost

1 dl. griljeringsmel

2 egg

1 ts salt

1/2 ts pepper

1/2 ts CEMO urtepiffi

Kutt opp broccoli og blomkål i små biter og kok disse møre, ha litt salt i vannet ca 4 min. Når de er ferdig kokt heller du av vannet og lar de ligge i gryta. Hell over ost, griljeringsmel, egg og krydder. Bruk stavmikser til å mose sammen alt sammen, så det blir godt blandet.

Sett ovene på 225 gr.

Form blandingen i passelig små boller og legg de på et stekebrett og la de steke i ca. 15 min. Ta ut brettet og snu bollene og la de steke 10 min til. Du kan også ta de i frityr gryten men da må du ikke ha så strek varme på.

Jeg serverte disse til fiskemiddagen og i tillegg hadde jeg en nydelig Tzatziki dip:

1 bx rømme

2 ss CEMO Tzatziki krydder

Rør alt godt sammen og server dette sammen med bollene. Du kan også gjerne bare bruke dette som en kveldsrett – de smakte nydelig.

LYKKE TIL 🙂

IMG_5839[1]