Fotball-kake!

Fotball-kake!

Idag har jeg bakt fotballkake til en gutt som jeg ikke kjenner. Jeg bare vet at han ønsket seg kaker, pølser og brus til sin bursdag. Da er det viktig  å hjelpe til hvis en har mulighet 🙂 Håper denne falt i smak og gledet denne gutten idag <3

Ønsker du også å lage en slik kake til en barne bursdag, kan du bruke denne kake oppskriften som basis:

Barnas Favorittkake

Til gress brukte jeg:

1pk. kokos og 1 fl. med grønn konditorfarge.

I bunnen før jeg tok på kokos brukte jeg sammen sjokoladeglasuren som står i oppskriften til kaken over.

Seigemenn til pynt og for å få de til å stå har jeg satt de på en “Tannpirker” 🙂 Markeringen rundt er gjort med kun melis og vann som jeg har hatt en en sprøyte pose.

Enkelt og greit men utrolig gøy for ungene 🙂

IMG_5549[1]