Pasta Bolognese!

Pasta Bolognese!

Jeg doblet porsjonen idag for jeg synes det er så greit å ha litt liggende på frysen. Den kan gjerne brukes til Pizza fyll også. Dette er en enkel oppskrift som mine barn elsker 🙂

Dette er en enkel porsjon som jeg har lagt ut oppskriften på her og er nok til ca. 4 pers.

400 gr kjøttdeig – stekes

1 gul løk – kuttes i biter

2-3 stk gulerøtter – raspes

Når kjøttdeigen er stekt ha i løk og gulerøtter og stek dette sammen.

2 ss tomatpurre

1 bx hermetiske tomater med hvitløk

2 ss sukker

2 dl vann

1 ts salt

2 ts CEMO Spagetti krydder

1/2 ts pepper

ca. 400 gr pasta

2 ss. raspet parmesanost.

 

Stek kjøttdeigen og ha i løk og gulerøtter. Bland det godt sammen og stek det ca. 5 min. Ha i tomatpurre og bland det sammen med kjøttet. Ha i hermetiske tomater, sukker, vann og resten av kryddere. Smak til om du ønsker mer krydder. Mos det sammen med stavmikser forsiktig så det ikke blir helt flytende. La det stå og småputre i ca. 5 min før du serverer.

Server med kokt spagetti , kjøttsausen og revet parmesanost over 🙂

IMG_5494[1]