Rekegryte!

Denne oppskriften fikk jeg av en tidligere kollega og har lagd den mange ganger men aldri fått tatt bilde av retten 🙂 Den heter  «Rekegryte» men jeg har brukt kylling i den siden mine barn ikke er så glad i reker. Men dette er jo valgfritt – anbefales med begge deler.  Veldig enkel og lage hvis du skal ha noen på besøk eller lage noe godt en fredagskveld med din kjære ❤

50 gr smør

2-3 ts karri

1 ts CEMO paprika pulver

Smelt smøret og ha i karri og paprika pulver

3-4 hvitløksbåter

1 purre

2 selleri – stilker

1 paprika

250 gr sopp

Kutt opp grønnsakene og la dette steke sammen med smøret.

1 ss soyasaus

3 dl. kremfløte

2 ss Creme Fraiche

6 ss. sweet chili saus

3-400 gr Reker ( jeg hadde i 3 stk kyllingfile)

Kok dette opp og ha i reker ( kylling) og la dette stå og små putre litt. Siden jeg hadde i kylling lot jeg det stå ca. 20 min på svak varme.  Jeg serverte dette med ris og nanbrød men en kan også ha en frisk salt til.

Oppskrift på Nan brød finner du her: Nanbrød

CEMO Paprikakrydder får du kjøpt her: CEMO 

Ps Restene etter gryta la jeg i lefser med litt salat også fikk ungene det med til skolemat dagen etterpå 🙂

LYKKE TIL 🙂

IMG_5098[1]

IMG_5121[1]

IMG_5117[1]

 

2 kommentarer Legg til din

 1. Janne Sande sier:

  Åhhhhh, gleder meg til å teste denne 😋

  Liker

  1. hjemmelagablogg sier:

   Ja gled deg Janne!! 🙂 Denne er utrolig godt! 🙂 Takk for hyggelig kommentar!! ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s