Sweet chili kylling-suppe!

12032205_1132138900146992_4828255259373606445_n

 Her har dere en suppe med kyllingkjøttdeig, som falt i smak her hjemme:)

Retten er tilpasset 6 personer.

2, 5 l kylling buljong ( vann og buljong terninger)
1 gulerot
1 løk
litt kålrot
2 poteter
1 paprika
Persille
3 ss sweet chili saus
2 ts kikoman saus

500 gr kyllingkjøttdeig
1 egg
2 fedd hvitløk
1 ts grukemeie
1 ts salt
pepper
Kryddere og egg blandes godt inn i kyllingkjøttdeigen.

Kok opp grønnsakene i buljongvannet. Ta en spiseskje av kyllingkjøttdeigen og legg den i vannet, gjør det med resten så det blir små kyllingboller. La de trekke med suppen i ca. 10-15 min.

Jeg lagde hjemmelaget krutonger til suppen og la de på toppen 🙂 her har du oppskriften på de hvis du ønsker å lage det til:

Kutt  loffen opp i små treninger og ha over olivenolje, pass på at alle får litt hver men de må ikke svømme i olje. Strø over ønske krydder og bland godt. Idag hadde jeg paprika, hvitløk og maldon salt på siden jeg skulle ha det til kylling suppen.
Stekes på 220 gr i ca 10 min.Lykke til!!!
Her til disse er jo spray oljen fra CEMO helt fantastisk! Du slipper å hell olje over og få litt for mye. Med spray olivenoljen til CEMO får alle bitene akkurat passe med olje på seg.
Anbefales! Sjekk  her hvor du kan få kjøpt den:
CEMO Nettsiden
4203_Olivenolje-Spray_600x900
12046564_1132116696815879_8507751371440351983_n
Reklamer

3 kommentarer Legg til din

 1. Anne Berit Egeland sier:

  Hei. Du har så mange gode og enkle oppskrifter. En fryd å få inn mail med ting du legger ut.

  To spørsmål: – Kunne ønske meg at du i middagsoppskrifter legger inn sånn ca hvor mange personer oppskriften er til. Ser at du gjør det på noen. Ikke alle har den erfaringen i beregning slik som du. – Lurer bare på hvorfor jeg ikke får skrive ut foto når jeg tar ut oppskriften når jeg er på hjemmesiden. Skjønner at du vil ha eierskap på fotoene. Det er bare så greit å huske hvordan det egentlig ser ut når en baker. Kan hende jeg gjør noe feil ved utskriving. Det er jo bare for deg å legge inn at du er eier av fotoene. Du har alle rettigheter som eier av bloggen.

  Ha en god kveld videre.

  Mvh Anne Berit Egeland

  Sendt fra min iPad

  Liker

  1. hjemmelagablogg sier:

   Hei Anne Berit 😊 og tusen takk for en sånn hyggelig tilbakemelding, det setter jeg pris på!!
   Spørsmål 1: jeg skal selvfølgelig legge inn antall, takk for tips. De fleste porsjoner er på 4 stk – da vi er det her 😊
   Spørsmål 2:
   Jeg er faktisk ikke sikker på hvorfor du ikke får med bildene når du printer. Men jeg skal prøve å finne ut av det og holde deg oppdatert! Jeg holder ikke tilbake bilder med vilje 😊 skjønner godt at du vil ha de med!
   Sjekket og gir deg tilbakemelding!!
   Birgitte 😊

   Liker

 2. hjemmelagablogg sier:

  Hei Anne Berit 🙂 Da har jeg funnet ut hvordan du skal kunne få bilder med når du printer. Jeg må legge inn bildet på en annen måte i bloggen. Nå har jeg prøvd det på denne oppskriften og håper det skal fungere for deg nå. Det er litt av en jobb å gjøre det med alle men skal gjøre det underveis. Alle de nye oppskriftene vil komme med bilde inne i oppskriften 🙂
  Ha en fin kveld videre!
  Birgitte 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s