Kylling Frikassé.

Kylling Frikassé.

Når jeg vokste opp hadde vi alltid frikassé men det var gjerne med farse deig og vi elsket det. Denne gangen har jeg lagd med kylling i og det smakte bare helt fantastisk godt! Denne oppskriften holdt til 3 personer.

3 kyllingfile

15 dl. vann

2 kylling buljong terninger

1/2 selleri rot

3 vårløk

3 store gulerøtter

1-2 ts CEMO urtepiffi

1,5 dl. fløte

1 persille dusk

evt. salt/pepper

Hell vann og kylling buljong i en gryte og kutt opp grønnsakene. Ha det opp i vannet sammen med buljongen og tilsett krydder.

Kutt opp kyllingen i passende stykker/biter og ha den i gryta når buljongen og grønnsakene har fått et oppkok.

La dette stå og små koke under lokk i ca. 40 min. Ha i fløten og rør rundt og ha i halvparten av persillen, la dette stå og trekke 5 min før du servere.

Pynt med resten av persillen når du skal servere – i tillegg servert jeg rette med focaccia brød. Oppskriften til det finner du her på siden min.

Tips: CEMO sin urtepiffi er bare utrolig godt krydder og jeg bruker det til utrolig mye. Du kan sjekke her på siden til CEMO om hvor du kan få kjøpt det eller du kan bestille det i nettbutikken: CEMO nettbutikk.

LYKKE TIL 🙂