Spennende laksegryte!

Spennende laksegryte!

Laks kan en jo bruke til så mye men det er ikke alltid ungene er så glad når de hører at det er frisk på menyen. Da gjelder det å finne på noe som ser utrolig godt ut, så de blir så fristet at de bare MÅ smake! 🙂 Denne lagde jeg til mine gutter og den falt virkelig i smak.

2 dl. ukokt ris

1 ts gurkemeie

10 dl. kyllingbuljong

2 vårløk

1 rød paprika

1 hvitløks båt

4 stk. lakse file

1 ts CEMO fiskekrydder

Ha risen i en gryte og rør ut gurkemeien i buljongen (varm)og hell dette over risen. Bland vårløk, paprika og hvitløk i risen og kok dette opp til risen er mør. Hell på mer vann om det blir nødvendig.

Kutt laksen i passelige biter og legg den opp i sammen med risen og dryss på fiskekrydder. La fisken trekke i ca. 10-14 min i gryta under lokk. Vend om forsiktig slik at laksen blir godt dekket.

Jeg serverte dette med CEMO chili dressing som du finner oppskrift på her på bloggen min.

LYKKE TIL 🙂