Mandelkake med ostekrem!

Mandelkake med ostekrem!

Nydelig, saftig og veldig god kake og siden jeg viste at naboen skulle få et overraskelse besøk idag -så tenkte jeg at jeg kunne bidra med ei kake. Naboen påstår at kaken falt i smak! I fyllet bytter jeg gjerne ut Philadelphia osten med tine ananas eller appelsin ost.

4 egg

200 gr sukker

200 gr malte mandler

200 gr kokosmassse

2 ts ekte vaniljesukker

Del eggeplommen og hviten og pisk eggeplommene sammen med sukkeret. Pisk det godt så det blir luftig. Pisk eggehvitene for seg selv. slik at de blir luftige ( et triks er å piske de så mye at du kan snu bollen på hode, og det skal ikke dette ut.

Bland sammen mandler, kokosmasse og vaniljesukker opp i eggedosisen. Hell så forsiktig inn eggehvitene og bland det inn.

Jeg brukte en liten firkantet form fra IKEA men du kan også bruke en vanlig rund 24 cm form.

Pynt:
Her lagde jeg en helt vanlig ostekrem.

200 gr Philadelphia ost

100 gr smør

150 gr melis

Kake stekes 200 grader i ca. 30 min midt i ovene.

Håper den faller i smak!