Kyllingburgere!

Kyllingburgere!

Kyllingkjøttdeig kan brukes til utrolig mye godt! I sommer lagde vi dette ofte og hadde med på stranden også varmet vi de bare på en engangsgrill. Eller som jeg har vist på bilde her så har jeg lagt matpakke til guttene mine, kyllingburger i pitabrød 🙂

2 pk. kyllingkjøttdeig
1 egg
1,5 dl Griljeringsmel
Krydder etter ønske.
Jeg tar gjerne salt, pepper også et godt kyllingkrydder som jeg kjøper på REMA 1000 – da blir de smakfulle og gode.

Husk å rør forsiktig sammen og glad godt. Hvis man rører for mye så kan det fort blir træler i og det er ikke noe godt.

Ta ei skje med litt vann på også tar du litt deig i hånden – flat de ut før du legger de i stekepanna. La de stå og kose seg der på ikke for sterk varme, så de blir svidd.

Server med Pitabrød eller hamburgerbrød og masse god salat 🙂