Eplepai – enklere blir det ikke!

Eplepai – enklere blir det ikke!

Ja dette er vel den letteste kaken jeg noen gang har laget også smakte den jo bare rett og slett nydelig. Er du på hytta og ikke har så mange hjelper midler tilgjengelig eller i båten om sommeren, ja da er det lurt å ha denne oppskriften liggende:

ca. 125 gr smør – se bare på streken på smør pakken
ca 1, 5 kopp sukker – bruk en vanlig kaffe kopp / Krus
ca. 2,5 kopper mel
3-4 epler

Smelt smøret og ha i sukker – ha så i melet og rør til du får en jevn røre. Så fordeler du det ut i en smurt form. Skrell og kutt eplene i ønsket biter og størrelser. Trykk de godt ned i deigen – og strø over sukker og kanel. Bruk en liten pai form ca 22 cm.

Stekes i 180 grader i ca 30 min.

Da håper jeg du får mye brukt for denne oppskriften.Om sommeren kan du jo bare bytte den ut med blåbær eller bringebær.