Taco suppe!

Taco suppe!

Taco suppe er en annen variant av Taco og denne er en favoritt bland mine barn.  Det kan jo være gøy med litt forandring til den valige fredags taco.  Eller du kan ha den som middag på en helt vanlig dag.

1 løk
2 fedd hvitløk
800 gr kyllingkjøttdeig (kan også bruke vanlig kjøttdeig)
2 pk. Hakkede tomater
8-10 dl. vann
2 pk. Taco krydder
1 bx. Mais stor
1 bx. Bønner

Tilbehør:
1 bx rømme
ca 200 gr raspet gulost
1 post med Tortilla chips

Stek løk og hvitløk ei stekepanne og legg det tilsides når det har fått en gyllen farge. Stek så kjøttdeigen og hell over hakkede tomater, vann og taco krydder. La dette stå og små koke ca. 10 min. Ha i mais og bønner. Smak til suppen om du ønsker 1 eller 2 pk med taco krydder.

Serveres med raspet ost, rømme og nachos chips til. Smaker nydelig og en litt annen måte og ha taco på hver fredag.