Fylt Kyllingfile med spekeskinke og kremost

Fylt Kyllingfile med spekeskinke og kremost

Her er det mye gode smaker!!

IMG_3646 – Kopi

1 pk kyllingfile ( jeg brukte ca. 1000 gr)
1 bx krydderost fra Tine
1 pk spekeskinke
2 rødløk
4 gulerøtter
2, 5 dl matfløte

Rens gulerøttene og løken, kutt dette i skiver. Smør en ildfastform og legg dette i bunnen av formen.
Legg kyllingen på benken og bruk kjevla til å banke den utover så den blir flat. Legg så på en teskje med krydderost og en spekeskinke. Rull så sammen kyllingen og legg den i den ildfasteformen. Hell så pesto over kyllingen. Jeg har her valgt å lage den selv for jeg synes smaken er så mye bedre men det funker fint med kjøpe pesto også. Når retten er nesten ferdig hell over matfløtene og la den stå ca. 5 min til. Så får du en nydelig saus i bunnen av formen.

Oppskrift på pesto:
1 bunkt fersk basilikum
2 ss pinjekjerner
3 båter hvitløk
ca. 1 dl olivenolje
50 gr revet parmasan
1/2 ts salt
litt pepper

Sett formen inn i varm ovn på ca. 220 grader i ca. 35-40 min. Jeg serverte dette med kokt ris til. LYKKE TIL 🙂